Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer

Hogyan gyűjtheted a pontjaid?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhatsz vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést.
A pontokat az akciós és  teljes áru termékekre tudod beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatod fel a pontokat?

A hűségpontokat egy évig, (365 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheted és felhasználhatod. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.
Normál áras termékeknél minden elköltött 50 Ft után kapsz 1 pontot, akciós termékeknél pedig 150 Ft után jár a 1 pont.
A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri, vagyis 1 pont = 1 forint. 

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot postáztuk vagy személyesen átvette és kifizette. Tehát a pontok csak a rendelés állapotának Teljesítve állítása után lesznek felhasználhatók. A vásárlások során a pontjaid összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhatsz. Pontjaid egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓK menüpont alatt kapsz tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉSI MÓD menüpont alatt válthatod be. Előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat.

Jó pontgyűjtést!

Keresés